Tomas Ambt Kofod, instruktør.

Tomas er uddannet fra Skuespillerskolen v/Århus Teater i 1997. I over 20 år har han haft et utal af hovedroller i div. musicals og teaterforestillinger, bl.a. Fantomet i ”Phantom of the Opera” og Udyret i ”Beauty & The Beast.” I 2016 blev han nomineret til en Reumert som Bedste Mandlige Hovedrolle, for dobbelt-rollen som Jekyll & Hyde i musical’en af samme navn. Tomas har desuden medvirket i flere film i udlandet. Samtidig med det udøvende virke, er Tomas en eftertragtet lærer i drama og sangdramatik, bl.a. på forberedende kurser til landets scenekunstskoler.


Bettie Uldal, koreograf:

Bettie er uddannet musicalartist fra Performing Arts School i Sverige i 1992. Siden har hun medvirket i utallige shows og forestillinger som danser, skuespiller og sanger, bl.a. i  "Fame", "Atlantis"," Dansk Melodi Grand Prix" og "Cirkus Revyen". Bettie har virket både som koreograf og instruktør i Danmark og Sverige i "Midt om natten", "Nykøbing Falster revyen," Disney's "Mulan", "Bølle bob" mm. Senest koreograferede hun musicalen: ”Lyset over Skagen." Sideløbende har hun igennem 25 år undervist i flere dansestilarter samt drama & improvisation for børn og voksne - både professionelle og amatører. I kraft af sit virke som huskunstner og fast kreativ koordinator for Lejre Kommune har Bettie medvirket i - og koordineret - adskillige kunstnerbesøg på folkeskoler og efterskoler.


Mads Granum, sang-/kor-coach:

Mads er uddannet fra Sjællands Kirkemusikskole i 1994 og fra Berklee College of Music i 1997. Til hverdag er Mads organist i Lindevangkirken på Frederiksberg og korleder for bl.a. Vocalicious. Mads er desuden fast pianist for Thomas Eje og keyboardspiller for Linie 3 i Jan Glæsels Orkester. Han har bl.a. optrådt med Julie Berthelsen, Cæcilie Norby, Stig Rossen, Bobo Moreno. Mads har derudover skrevet musik til ”Woyzeck” på Det kgl. Teater og har udgivet 4 jazzalbums i eget navn samt flere orgelpræludier og korsatser.